lördag 6 mars 2010

ja må han leva!

...hipp hipp hurra på din födelsedag! Wilmer fyllde 6 år idag, kan inte fatta att det gått så sjukt fort, det var inte så länge sedan vi var på BB med den här lille klimpen...
...å nu är han stora killen med snelugg, glugg mellan tänderna och jätte långa ben!
Vad var det som hände och framför allt när hände det!?!? Efter sommaren bär det av mot skolan och innan jag vet ordet av så har han tagit studenten å flyttat hemifrån! snyft....
Frukostbrickan med rostistårtan (3 rundlar med rostatbröd, smör och jordgubbssylt med 6 ljus i), flagga och äpplejuice. Kompletterades senare med 6 heliumballonger och "skön" sång å paket i sängen!
En trött (vaknade 4 och låg å väntade på sång) men glad och pirrig 6 -åring vid frukostbordet, i år var tom kläder ganska uppskattat så det går definitivt framåt men annars var nog starwars lego å nya starwars spelet till nintendo DS roligast!
Cirkuskaka med karamellfärg, glasyr och nonstop å strössel! God men lite söt...barnen skeptiska inför färgen tror jag - inte alla vågade smaka...nästa år skippar jag färgen!

Starwars tema med heliumballonger (sjukt kul...jonas å jag gjorde nästan slut på tuben under förberedelserna). Buttericks har färdiga kit med tub å ballonger, inte gratis men klart värt det om man är barnkalasneörd som jag!
Den coola tårtan i svart marsipan med gul starwars logga, Wilmer var sååå nöjd!
God var den oxå som tur var.
Alla dagis och gamla dagiskompisarna på plats, 17 kids blev det...puh! Ändå otorligt lungt, sa till Jonas efter ngn timme att de kanske inte hade kul (det var så tyst)...
StarWars dukning, korv med bröd å så tårtan förstås!
Sen firades det vidare med farmor å farfar, gudfar, Sara å Douglas. Trött som en litet gelehallon, höll Wilmer stånd hela melodifestivalen (skitarg för att Cruicified Barbara åkte ut) och somnade sen på tre röda i mormors säng!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar